LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

Gerald & Bianca

Onze droom was een 2e huis in Spanje. We zijn op zoek gegaan maar kwamen al heel gauw de verkeerde personen tegen helaas. Aan onze droom kwam abrupt een einde want wie wil al zijn zuur verdiende geld nou op het spel zetten? Gelukkig kwamen wij in contact met makelaar Steve Belis van Lavanda Real Estate. Ik ben blij dat we volgehouden hebben want Steve heeft ons met alles geholpen. De wet en regelgeving, kosten, het gehele administratieve gedeelte incl. notaris en advocaat echt in werkelijk alles heeft hij ons begeleid met het aankopen van een nieuwbouwproject. 24/7 was hij bereikbaar zelfs toen hij op vakantie was heeft hij ons te woord gestaan en heeft ons totaal ontzorgd met het kopen van onze droom. Zelfs na de oplevering begeleid hij ons met alles, hij laat ons absoluut niet vallen, dit in tegenstelling tot vele andere makelaars. Andere makelaars reageren traag of zelfs helemaal niet volgens onze buren en leggen je niet de gevaren uit die komen kijken bij het aankopen van een woning. Dankzij de pit van Steve hebben wij het kopen van een huis als enorm prettig ervaren. Betrouwbaar, ontzorgd, accuraat en bovenal gezien worden als een persoon en niet als nummer zijn de woorden die passen bij dit geweldige team van Lavanda Real Estate. Voor mij echt een dikke 10+ Als ik het over kon doen dan zou ik zeker weer kiezen voor Lavanda Real Estate. Sterker nog ik raad het iedereen aan die rustig wilt slapen tijdens het aankopen van een woning!

Gerald & Bianca - Oss (Nederland) 

Michel & Larissa

Beste Inge en Nieves,

Bedankt voor het waarmaken van onze grote droom om een mooi en gezellig huis te kunnen kopen in het fantastische Cabo Roig.
Ondanks het hele gebeuren online gekocht te hebben, legden we ons volste vertrouwen op jullie advies en eerlijkheid. Mits eerst een goede kennismaking en voldoende uitleg plus feedback, wisten jullie perfect wat voor een pand we zochten.
Het eerste huis dat we op het oog hadden was inderdaad zeer mooi, maar al gauw wisten jullie te vertellen dat er een addertje onder het gras zat i.v.m. legalisatie van het zwembad (dankzij jullie speurwerk) en daardoor terecht een negatief advies erop gegeven hebben zonder dit ons enige cent gekost heeft.
Dat jullie eerst het huidige pand voor ons tegoei bekeken hebben qua kwaliteit en de staat ervan vonden we ook een top service! Nadien digitale rondleiding, nog onderhandelen over de prijs en de deal was rond.
Papierwerk en samenwerking tussen jullie Spaanse advocaten en onze Belgische notaris is ook mits kleine haperingen, al bij al toch zeer vlotjes en correct afgehandeld/verlopen.
De after sales service zijn we ook zeeeeeer tevreden over, 1 berichtje of telefoontje naar Inge en het wordt onmiddellijk plus netjes opgelost! Top top top!
Dus kort samengevat: zijn we uiterst zeer tevreden/dankbaar voor de toffe samenwerking met makelaar Lavanda Reale Estate (Inge) en de bijstand van de advocaten Sun Lawyers (Nieves), jullie zijn een super team!
Wij wensen jullie verder nog veel succes met het waarmaken van andere mensen hun droomwoning in het mooie en zonnige Spanje te realiseren.
 

Michel & Larissa - Antwerpen (België)

Patrick & Marie-Lyne

Nous devons vous remercier encore une fois de nous avoir montré cet appartement que nous avons acheté à La Mata, Alicante, avec une belle situation. Mon mari et moi prévoyons de revenir en décembre et nous aimerions vous voir pour vous remercier encore une fois. Nous n'hésiterons pas à parler de votre professionnalisme et de votre investissement auprès de vos clients à nos amis.

Patrick & Marie-Lyne - Chatelineau (Belgique)

Nico & Evy

Wij hebben onze Spaanse woning aangekocht via Lavanda Real Estate. Ik zou hen aan iedereen aanbevelen!
- steeds stipt op de afspraak

- altijd paraat om vragen te beantwoorden via email/telefoon

- werken samen met betrouwbare partners

Kortom: voor een zorgeloze aankoop in Spanje, Costa Blanca, 1 adres

@Inge: Nog eens bedankt voor al je hulp en geduld. We zijn je ontzettend dankbaar.

Vele groetjes,

Nico & Evy - Namen (België)