LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

Gerald & Bianca

Onze droom was een 2e huis in Spanje. We zijn op zoek gegaan maar kwamen al heel gauw de verkeerde personen tegen helaas. Aan onze droom kwam abrupt een einde want wie wil al zijn zuur verdiende geld nou op het spel zetten? Gelukkig kwamen wij in contact met makelaar Steve Belis van Lavanda Real Estate. Ik ben blij dat we volgehouden hebben want Steve heeft ons met alles geholpen. De wet en regelgeving, kosten, het gehele administratieve gedeelte incl. notaris en advocaat echt in werkelijk alles heeft hij ons begeleid met het aankopen van een nieuwbouwproject. 24/7 was hij bereikbaar zelfs toen hij op vakantie was heeft hij ons te woord gestaan en heeft ons totaal ontzorgd met het kopen van onze droom. Zelfs na de oplevering begeleid hij ons met alles, hij laat ons absoluut niet vallen, dit in tegenstelling tot vele andere makelaars. Andere makelaars reageren traag of zelfs helemaal niet volgens onze buren en leggen je niet de gevaren uit die komen kijken bij het aankopen van een woning. Dankzij de pit van Steve hebben wij het kopen van een huis als enorm prettig ervaren. Betrouwbaar, ontzorgd, accuraat en bovenal gezien worden als een persoon en niet als nummer zijn de woorden die passen bij dit geweldige team van Lavanda Real Estate. Voor mij echt een dikke 10+ Als ik het over kon doen dan zou ik zeker weer kiezen voor Lavanda Real Estate. Sterker nog ik raad het iedereen aan die rustig wilt slapen tijdens het aankopen van een woning!

Gerald & Bianca - Oss (Nederland) 

Michel & Larissa

Beste Inge en Nieves,

Bedankt voor het waarmaken van onze grote droom om een mooi en gezellig huis te kunnen kopen in het fantastische Cabo Roig.
Ondanks het hele gebeuren online gekocht te hebben, legden we ons volste vertrouwen op jullie advies en eerlijkheid. Mits eerst een goede kennismaking en voldoende uitleg plus feedback, wisten jullie perfect wat voor een pand we zochten.
Het eerste huis dat we op het oog hadden was inderdaad zeer mooi, maar al gauw wisten jullie te vertellen dat er een addertje onder het gras zat i.v.m. legalisatie van het zwembad (dankzij jullie speurwerk) en daardoor terecht een negatief advies erop gegeven hebben zonder dit ons enige cent gekost heeft.
Dat jullie eerst het huidige pand voor ons tegoei bekeken hebben qua kwaliteit en de staat ervan vonden we ook een top service! Nadien digitale rondleiding, nog onderhandelen over de prijs en de deal was rond.
Papierwerk en samenwerking tussen jullie Spaanse advocaten en onze Belgische notaris is ook mits kleine haperingen, al bij al toch zeer vlotjes en correct afgehandeld/verlopen.
De after sales service zijn we ook zeeeeeer tevreden over, 1 berichtje of telefoontje naar Inge en het wordt onmiddellijk plus netjes opgelost! Top top top!
Dus kort samengevat: zijn we uiterst zeer tevreden/dankbaar voor de toffe samenwerking met makelaar Lavanda Reale Estate (Inge) en de bijstand van de advocaten Sun Lawyers (Nieves), jullie zijn een super team!
Wij wensen jullie verder nog veel succes met het waarmaken van andere mensen hun droomwoning in het mooie en zonnige Spanje te realiseren.
 

Michel & Larissa - Antwerpen (België)

Patrick & Marie-Lyne

Nous devons vous remercier encore une fois de nous avoir montré cet appartement que nous avons acheté à La Mata, Alicante, avec une belle situation. Mon mari et moi prévoyons de revenir en décembre et nous aimerions vous voir pour vous remercier encore une fois. Nous n'hésiterons pas à parler de votre professionnalisme et de votre investissement auprès de vos clients à nos amis.

Patrick & Marie-Lyne - Chatelineau (Belgique)

Nico & Evy

Wij hebben onze Spaanse woning aangekocht via Lavanda Real Estate. Ik zou hen aan iedereen aanbevelen!

- steeds stipt op de afspraak

- altijd paraat om vragen te beantwoorden via email/telefoon

- werken samen met betrouwbare partners

Kortom: voor een zorgeloze aankoop in Spanje, Costa Blanca, 1 adres

@Inge: Nog eens bedankt voor al je hulp en geduld. We zijn je ontzettend dankbaar.

Vele groetjes,

Nico & Evy - Namen (België)

Walter & Veronique

Graag zouden we Lavanda Real Estate willen bedanken voor de zeer goede en betrouwbare service, want we zijn net de trotse eigenaars geworden van onze op maat gemaakte villa in Roda, Murcia. Een woordje van dank is hier echt op zijn plaats, dus bij deze... Steve en Sophie bedankt voor alles en we zijn zeer tevereden over de professionele aanpak en de correcte opvolging gedurende het bouwproces.

Walter & Veronique - Arendonk (België)

Walter & Chris

Nadat wij (bij toeval) kennismaakten in Spanje, en wij onze wens uitten, om een woning aan te kopen,
nodigde jij ons uit in uw kantoor. Jij nam nota van onze wensen, en reeds de dag nadien stonden er een
reeks voorstellen op onze computer. Wij maakten een keuze, en kort nadien konden wij met jou enkele
panden bezichtigen. Onze keuze was vlug gemaakt, en jij begeleide ons op je toffe manier, naar het kantoor
van de advokaat. Inmiddels kregen wij bericht dat wij eigenaar zijn van een mooie woning, die wij binnen
enkele maanden permanent zullen bewonen.
Onze oprechte dank voor de vriendelijke begeleiding in deze zaak.
Beste wensen voor de komende feestdagen, en tot ziens.

Walter & Chris - Antwerpen (België)

Ronny & Vanessa

Wij deden voor de aankoop van ons appartement in Orihuela een beroep op Lavanda en kunnen zeggen dat we over de hele lijn tevreden zijn over het verloop van de operatie. Kopen in het buitenland leek ons een hele uitdaging, maar deze makelaar regelde werkelijk alles en hield ons ook netjes van elke stap op de hoogte.
We hebben ook de gouden raad van Lavanda gevolgd om een advocaat te nemen die de hele administratie afhandelde. Gevolg: de ondertekening van het compromis, het bezoek bij de advocaat en bij de notaris konden zelfs op dezelfde dag gebeuren. Zes weken later hadden we de sleutels al in handen.
Gevraagd naar een goede Spaanse aannemer voor de vernieuwing van onze badkamer, wist Lavanda ons ook een betrouwbare vakman aan de hand te doen, die mooi werk afleverde tegen de afgesproken prijs en binnen de voorziene termijn. Je wil geen verrassingen als je aan je buitenlandse droom begint. Wij zijn alvast blij met de keuze die we hebben gemaakt en kunnen Steve en zijn team alleen maar aanraden. 
 

Ronny & Vanessa - Aalst (België)

Frank & Linda

Via de beurs en onze zeer goede makelaar Steve, heeft hij onze droom kunnen waarmaken. Een gelijkvloers nieuwbouw appartement in Villamartin, Alicante! Wij hadden direct vertrouwen in Steve en zijn vrouwtje. Alles is tot hiertoe correct en eerlijk verlopen, zelfs een video filmpje hebben we gekregen om zo van dit alles op de hoogte te blijven. Een vraagje van onzekerheid en deze wordt direct beantwoord en dit geeft een veilig gevoel .Dus mensen niet twijfelen, gewoon doen, ik weet het is een grote stap maar met deze makelaar komt jullie avontuur ook dik in orde. Wij kijken er alvast naar uit want begin juni mogen we de sleutel gaan halen. Ook voor jullie nog veel succes toegewenst groetjes.

Frank & Linda - Merksem (België)

Marc & Jessica

Graag had ik jullie hartelijk willen bedanken voor al jullie advies en bijstand bij het zoeken van onze nieuwe woonst hier in Orihuela Costa, Alicante Spanje.
Jullie professionalisme en jullie kennis hier in Orihuela Costa is niet te evenaren. 
Wij hebben ons geen zorgen moeten maken , jullie regelen alles voor de klant van notaris tot advocaat.  
Ook wens ik jullie te bedanken omdat ik het super vind dat wij ook bij jullie terecht kunnen voor eender welke vraag
Wij hebben aan Inge gevraagd om ons iemand te sturen voor enkele werken uit te voeren. Onmiddellijk neemt Inge contact op met de beste werkmensen van de regio. 
Nogmaals bedankt en proficiat voor de super service van Inge en Steve van Lavanda Real Estate SL.
 
Marc & Jessica - Dilbeek (België)

Tom & Vicky

We hebben een zeer goede ervaring met Steve van Lavanda Real Estate. Van de eerste ontmoeting voelde dit super goed en betrouwbaar aan. Geen enkele vraag is teveel, iemand die altijd klaar staat voor zijn klanten. Daardoor waren wij ook zeker om bij hem onze woning in Las Ramblas aan te kopen. We kunnen Lavanda Real Estate voor iedereen aanraden een topper in zijn vak. Nogmaals een dikke merci voor alles.

Tom & Vicky - Geel (België)