LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

Evelyne L.

Topservice bij Lavanda Real Estate!!!
Als jonge alleenstaande vrouw was dit voor mij een heel spannend avontuur. Gelukkig kwam ik hier terecht en werd ik met raad en daad bijgestaan in eigen taal. Inge en Steve zijn altijd bereikbaar voor vragen en bovenop zelfs begaan met je welzijn. Zij regelde alles voor mij en ik kon zonder zorgen intrekken in men Spaanse droom! Dankjewel voor alles!
5 sterren voor jullie!

*Gekocht live op het VTM reality tv programma "Costa Belgica" (aflevering 1 - seizoen 1)

Evelyne L. - Puurs (België)

Gust & Suzy

Lavanda Real Estate is een betrouwbare firma. Steve Belis, de zaakvoerder, is een zeer vriendelijke man die aanvoelt wat de klant zoekt en gaat er voluit voor om datgene te vinden om de potentiële koper gelukkig te maken. Dit zonder iets op te dringen, niets is te veel moeite, eerlijkheid en oprechtheid siert hem. Als je een stulpje zoekt in Spanje is dit een goed adres.

Gust & Suzy - Brasschaat (België)
 

Dave & Brenda & Daphne

Beste Lavanda Real Estate,

Allereerst willen we jullie enorm bedanken voor jullie TOP service.

Supervriendelijke mensen met passie, met een hart op de juiste plaats, echte vakkenners. Een echte all-in krijg je voorgeschoteld bij Lavanda Real Estate.
Een ruim aanbod, op maat gemaakt voor uw vereisten, krijg je hier aangeboden. Dag en nacht staan ze voor je klaar, om vragen met plezier te beantwoorden en te helpen waar kan en nodig, ook zelfs na de aankoop.
Ook wij maakten deze ervaring mee, op vakantie gaan en terugkomen met een echte droom, of beter gezegd nieuw droomhuis. Wie wilt dit nu niet? Dan is Lavanda Real Estate het perfecte adres om aan te bellen voor advies.

Mensen die al jaren kennis en ervaring hebben, en dat merk je! Begeleiding bij alles: verschillende keren kan het appartement bezichtigd worden, begeleiding naar de notaris als ook de advocaat. Kort samengevat: alles! Super service en dat geeft je als klant een zalig gevoel. Een gevoel dat alles in orde is, dat alles geregeld is en je toch met een gerust hart naar huis kan vertrekken.

Een droom die voor ons werkelijkheid werd, en hopelijk kan Lavanda Real Estate nog vele mensen in de toekomst begeleiden bij hun wondermooie zoektocht.

Dave & Brenda & Daphne - Merksem (België)

Pascal & Carine

Bonjour Lavanda Real Estate,

Un petit mot fait toujours plaisir, encore merci de nous avoir fait découvrir la maison à Cabo Roig (Alicante), notre petit bijou!
Merci pour le professionnalisme, la gentillesse et la patience...
Super boulot.

Pascal & Carine - Mouscron (Belgique)
 

Rudy & Maria

Een zeer vlotte verkoop van onze woning in Cabo Roig (Alicante). Zeer vriendelijk en eerlijk en je wordt geholpen tot op het laatste om alles netjes af te handelen.

De aankoop van onze nieuwe woning in La Marina (Alicante) ging ook zeer vlot en eenvoudig! Zeer geduldig, Steve zoekt de woning naar de wensen van de klant en ook weer een volledige afhandeling en opvolging van a tot z! Niets is te veel. Doe zo verder Lavanda Real Estate team! Top!


Rudy & Maria - Antwerpen (België)

 

Danny & Karina

Wij zijn super blij dat we met Lavanda Real Estate hebben samengewerkt, en dat zij voor ons het juiste nieuwbouwappartement hebben gevonden in Villamartin, Alicante. Ik zou het iedereen aanraden, jullie hebben ons fantastisch geholpen met alles, wij moesten ons absoluut geen zorgen maken, echt top! Bedankt voor alles Anna en Inge.

Danny & Karina - Beveren (België)

David & Katty

Buenos dias Steve, onze vakantie zit er helaas op, volvemos à Belgica. Wij wensen u nogmaals te bedanken voor uw professionele begeleiding, tips, ritjes die finaal geleid hebben tot onze aankoop.                                                                                                           

Uiteindelijk zijn het toch maar 2 Tesla's!

David & Kathy - Vilvoorde (België)

                                                            

Lode & Pascale

Reeds geruime tijd hadden we erover nagedacht om iets in zuid spanje aan te schaffen, in volle coronatijd gingen we dan ook richting Alicante (waarom ook makkelijk maken, hé).Gelukkig was daar Steve en zijn team van Lavanda Real Estate, we hadden nu wel al een paar appartementen bezichtigd maar wat Steve ons voorstelde was toch andere koek. Maanden voordien had hij mailsgewijs geinformeerd naar onze belangrijkste hoofdzaken en een appartement in La Mata was dan ook de nagel op de kop! Eens beslist en de koopprijs overeengekomen was de papierwinkel in 2uur rond, werkelijk wauw! Mede dankzij Ana Mari en Javier van Sun Lawyers en het notariaat naast de deur, een prachtservice waar men alleen maar gelukkig van kan worden.
Ik ben u nu aan het pennen vanop het terras van "our place in the sun", wie weet wat de toekomst zal brengen? In ieder geval, mochten we emigreren zullen wij zeker terug Lavanda Real Estate opzoeken!
Zoals Steve altijd zegt : Todo bien! :)

Greetz en veel succes in de toekomst!
 
Lode & Pascale - Aalst (België)
 

Brian & Valérie

Een goed jaar geleden waren we op zoek naar een vakantiewoning in de regio Villamartin. 
We namen contact met verschillende makelaars en bezochten heel wat woningen.
Na het eerste contact met Inge, wisten we meteen: dit zit goed!
Met haar professionaliteit, uitgebreide uitleg over de regio, haar eerlijkheid, nam ze ons mee naar verschillende panden, rekening houdend met ons budget.
Na een aantal bezoeken van verschillende panden, kwamen we uit op een townhouse in Villamartin. Inge had rekening gehouden met al onze wensen. Het was een schot in de roos en deden een bod. 
Ons bod werd aanvaard, we kochten het pand en we zijn het nu onze vakantiewoning aan het inrichten voor al onze toekomstige (coronavrij) vakanties de komende jaren. 
Steve begeleidde ons naar de advocaat en notaris. We werden super goed begeleid in alle administratieve stappen. Alles verliep super vlot
Een mega dankjewel aan Inge & Steve
 
Brian & Valérie - Buizingen (België)
 

Bernard & Veerle

Beste Lavanda Real Estate,

 

Via deze weg willen we jullie bedanken voor jullie professionele aanpak.

 

Een paar maanden geleden hebben we jullie gecontacteerd met onze wensen en budget.

De vele tips van jullie hebben ons goed voorbereid doen vertrekken naar Orihuela Costa .

Tijdens de huisbezoeken is er rekening gehouden met ons budget , locatie en voorkeur voor Spaans getint appartementje.

Wat we dan ook gevonden hebben. Binnen de juiste termijn is alles afgehandeld.

We hebben samen een vlekkeloos traject doorlopen.

 

Bedankt voor alles!!!

 

Bernard & Veerle - Merelbeke (België)