LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

Stefan & Wendy

Wij zijn blij dat we Lavanda Real Estate kozen om ons bij te staan in de zoektocht naar een appartement in Spanje. Inge heeft ons in alles goed begeleid. Van bezichtigingen tot advokaat en notaris, alles is zeer vlot verlopen.

We kunnen Lavanda Real Estate alleen maar aanbevelen.  Een welgemeende dankjewel!

Stefan & Wendy - Neeroeteren (België)

Eric & Sabine

Beste Lavanda Real Estate,

Wij waren trouwe kijkers van Costa Belgica. Wij vonden dat jullie een goed luisterend oor hadden wat de wensen van de kopers waren, en dat er ook zoveel mogelijk rekening gehouden werd met hun budget.
We hadden tijdens de lockdown al een mailtje geschreven naar jullie, en Inge heeft dan ook gebeld voor onze specifieke wensen.
Plots kregen we een mailtje van een nieuwbouw in San Pedro del Pinatar, Murcia, en we vonden het op papier al prachtig. Dan maar een afspraak gemaakt en we waren vlug in Spanje na onze covid test dat ok was.
Inge wachtte ons op de luchthaven en ze heeft de tijd genomen om ook nog andere appartementen te laten zien, en er waren er ook bij die wel ok waren voor ons, maar de volgende dag waren we pas echt verkocht aan het penthouse appartement. Dit was het. We hebben een terrasje gedaan en nog eens goed overlegd, en het was zelfs nog mooier als op papier.

Voor we naar huis gingen heeft Inge ons nog goed begeleid met de papieren bij de notaris en de advokaat Sun Lawyers. Ook veel dank aan Anna die alles in het Nederlands heeft vertaald voor ons, en de aankoop goed opvolgde voor ons.Daar hebben we ook Steve ontmoet (2 tesla’s).

We raden iedereen aan om een woning in Spanje aan te kopen bij Lavanda Real Estate.
We hebben nog geen spijt van onze aankoop en zelfs nu kunnen we nog steeds terecht als we bijkomende vragen hebben. Top!

Eric & Sabine en Jeff (de hond) - Oostende (België)

Marco & Carmen

Bedankt Lavanda Real Estate, door de behulpzame en professionele aanpak wil ik hun aanbevelen aan iedereen die ik ken die een woning in Spanje, Costa Blanca of Costa Calida wil kopen!

Marco & Carmen - Tongeren (België)

Tom & Evelyn

Beste Lavanda Real Estate,

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de leuke rondrit die leidde tot de aankoop van onze nieuwe villa in Sucina, Murcia. Ook bedankt voor de enorme inspanningen die jullie hebben geleverd zodat we reeds deze week konden genieten van de Spaanse zon en onze prachtige woning. We stellen al jullie hulp ENORM op prijs! 

Vele groetjes en dank.

Tom & Evelyne - Sint-Laureins (België)

Rudy & Anneke

We hebben Steve leren kennen op het tv kanaal en VTM programma "Costa Belgica"

We zijn hem beginnen volgen, en dat klikte gewoon! Steve is een heel correct en eerlijk persoon! 
Er zijn veel Immo verkopers in Spanje, maar Lavanda Real Estate steekt er toch boven uit  !! Verkoop en service voor en na ! 
Altijd met de glimlach. We vroegen of hij iets interessants te koop had qua appartementen, hij gaf al het nodige wat we moesten weten.
Het is een nieuwbouw appartement geworden in Las Colinas Golf & Country Club in Alicante.
Na de aankoop heeft Steve ons nog verder geholpen met allerlei andere praktische zaken. Kortom, we zullen Lavanda aan iedereen aanbevelen! Tijdens de aankoop is er tussen ons een mooie vriendschap ontstaan!
 
Rudy & Anneke - Antwerpen (België)
 

Rik & Carine

Net een weekje terug van Torre de la Horadada.

We mochten de sleutel in ontvangst nemen van ons gezellig appartementje. Inge heeft ons super en vol enthousiasme bijgestaan bij de bezichtigingen, ze had zeker naar onze wensen geluisterd. Uiteindelijk heeft ze alles op korte termijn in goede banen geleidt bij alle paperassen bij de aankoop. Dank u wel Inge en wij raden een samenwerking met Lavanda Real Estate zeker aan.

Rik & Carine - Brugge (België)

Stan & Ann

Toen wij Inge contacteerden met de vraag om ons te begeleiden bij de zoektocht naar een woning in Spanje, kregen wij onmiddellijk reactie.  Al onze mails en vragen werden supersnel beantwoord wat ons een heel groot vertrouwen gaf.  Nadat we haar een lijstje met onze criteria voor de woning gaven, wist zij onmiddellijk een correcte selectie te maken van de woningen die ons bevielen en met resultaat! Sedert vorige week zijn wij de trotse eigenaars van een woning in Ciudad Quesada, Alicante.

Wij willen Inge hiervoor hartelijk bedanken en kunnen iedereen aanraden om met haar in "zee” te gaan.

 

 

Stan & Ann - Antwerpen (België)

 

Dany & Carine

Wij zijn heel tevreden met de ervaring die we hadden met Lavanda Real Estate. Steve is een top kerel, weet wat zijn klanten verlangen. We hadden een favoriet appartement op het oog via de website van Lavanda, wij werden op alle gebied bijgestaan aangaande de aankoop, alles is zeer snel verlopen. Bedankt Steve op jou kun je rekenen.

Dany & Carine - Bredene (België)

Frank & Gini

Topteam Lavanda Real Estate - Deze mensen weten heel goed waar ze mee bezig zijn en hebben kennis van alle nodige informatie ivm de buitenlandse wetgeving. Ook hun service gaat verder dan alleen maar verkopen. Indien je overweegt om in Spanje iets van eigendom aan te kopen... 1 adres! Vriendelijkheid, vertrouwen en service, dit is Lavanda Real Estate. Hier super tevreden klanten.

Frank & Gini - Hoevenen (België)

Jo & Karine

Wij wilden een appartement kopen regio Torrevieja en hadden bij Costa Belgica de 5 Belgische makelaars aangeschreven. Vrij snel bericht gekregen van Steve Belis (Lavanda Real Estate) Hij heeft ons mooie panden laten zien en op onze vraag ook andere panden die we zelf uit gekozen hadden en een heel mooie rondleiding gekregen. Wij voelden geen enkel druk om een aankoop te doen van de verkoper. Hij heeft ons buiten de mooie panden ook een super rondleiding gegeven bij de plaatselijke restaurantjes, winkels en bars wat voor ons ook een vereiste was bij de ligging van ons appartement.

Wij zijn super tevreden van Lavanda Real Estate en het team voor de rondleiding en de verdere afhandeling van de aankoop bij de bouwfirma, de notaris en advokaat. Wij keerden met een zalig gevoel terug naar België.


*Gekocht live op het VTM reality tv programma "Costa Belgica" (aflevering 2 - seizoen 2)

 

Jo & Karine - Nieuwpoort (België)