LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

Berry & Jacky

Ongeveer drie jaar geleden hebben wij een huis gekocht in Cabo Roig, Alicante. Steve heeft het hele aankoop traject begeleid. Tevens bijgestaan in de verzekeringen, juridische contacten, en de verbouwing. Daarna heeft Steve de juiste partijen voorgesteld voor de schoonmaak en de eventuele verhuur van onze woning. Ieder maand gaan we nog met veel plezier naar onze woning om te genieten van de omgeving en het lekkere klimaat.

Berry & Jacky - Amsterdam (Nederland) 

Rudi & Albert

Wij hebben via Steve een nieuwbouw gekocht aan de Costa Calida. Het was een super ervaring. Ik had mijn been gebroken en zat in het gips dus makkelijk was het niet. Met veel geduld heeft Steve ons veel leuke nieuwbouwprojecten laten zien. Na de aankoop was hij steeds daar om ons te ondersteunen, van de overdracht tot het kopen en zelfs met de meubels. De persoonlijke service heeft iets wat moeilijk leek, makkelijk gemaakt!

Rudi & Albert - Amsterdam (Nederland)

Johan & Petra

In oktober 2018 zijn wij eigenaar geworden van een héérlijk nieuwbouwappartement in Villamartin, Alicante. Steve heeft ons geweldig begeleid in onze zoektocht! We waren niet zo bekend in deze regio maar Steve heeft ons goed advies gegeven en leuke plaatsen laten zien. Steve is zéér professioneel, behulpzaam en heeft kennis van zaken. Zelfs nu kunnen we nog altijd een berope op hem doen als we nog vragen hebben. We zijn hem daar nog steeds erg dankbaar voor.

Johan & Petra - Gemert (Nederland)

Ellen K.

Professionele begeleiding, zeer goede service, aangenaam contact. Kortom alles wat je nodig hebt om met een gerust hart een woning aan te kopen in Spanje. Lavanda Real Estate was voor mij een heel aangename ervaring!

Ellen - Antwerpen (België)

Bruno & Monique

Steve is een top gast! Heel vriendelijk en hij staat voor alles open! Alles voor je geregeld en een goede na-service. Ondertussen hebben we nog een tweede woning gekocht bij Lavanda Real Estate en komen we ook permanent in Spanje wonen. Alles te danken aan de super goede service en de vlotte begeleiding.

Bruno & Monique - Aartselaar (België)

Peter & Moke

Er zijn veel makelaars aan de Costa Blanca maar er is er maar 1 zoals Steve! Wij zochten iets maar wisten nog niet goed wat. Door de toewijding, kennis en het luisterende oor van Steve hebben wij ons droomplekje gevonden. We zijn begeleid van A tot Z en terug, en nog véél meer! De service van Lavanda Real Estate is buitengewoon top!!! En Steve staat altijd voor je klaar! Een dikke 20 op 10 voor deze mensen!!! Steve bedankt!

Peter & Moke - Berendrecht (België)

Gerard & Carolien

Hierbij wil ik onze ervaring delen over dit fantastische makelaarskantoor! In de "wild wild west" wereld van makelaars in Spanje was dit kantoor een verademing ! Met een zeer positieve betrouwbare en prettige samenwerking met Steve. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen! Soms duurt de papierwinkel wat langer in Spanje maar ook daarin is alles top verlopen. Een groot compliment voor Steve zijn geduld en inzet !! Top! In de toekomst hebben we ons vertrouwen uitgesproken voor eveneens de keyholding. Wij wensen kantoor Lavanda Real Estate goede zaken in de toekomst Een super tevreden Las Colinas klant!

Gerard & Carolien - Utrecht (Nederland)

Michel & Peggy

We gaven onze wensen door aan Lavanda Real Estate voor het kopen van een appartement. Steve wist perfect wat we zochten en nam de tijd voor ons. Wij zijn zeer tevreden over zijn aanpak, geduld, toewijding en is zeer professioneel zonder te pushen. Vertrouwen in hem heeft bij ons de doorslag gegeven om met hem in zee te gaan. Een aanrader!

Michel & Peggy - Merksplas (België)
 

Dirk C.

Voor de aankoop van mijn nieuwe woning in Spanje, heb ik beroep gedaan op Lavanda Real Estate, gewoon TOP! Bij Lavanda Real Estate heb ik alles in het Nederlands kunnen bespreken en kreeg ik altijd altijd snel antwoord in het Nederlands. Ikzelf werkte met Inge, een topvrouw, die haar job kent. Het begon reeds bij het bezoeken van de panden, hier neemt ze zeker haar tijd voor en niets of geen enkele vraag was te veel voor haar. Inge had steeds voldoende informatie over wat we gingen bezichtigen en geen km was te ver voor haar, ze is ons zelfs komen halen aan ons hotel waar we verbleven. Op het einde van de dag alles nog eens rustig kunnen bespreken omdat ik nog enkele vragen/opmerkingen had. Door Covid19 hebben we de woningen niet meer kunnen gaan bekijken om alles zelf in te richten, dit heeft ze allemaal vlot doorgestuurd via e-mail en WhatsApp, zelfs de afmetingen van de kamers en dergelijke. Als er dan eens bijkomende informatie was die ik kreeg van de bouwheer en/of advokaat, wat soms niet duidelijk was, heeft ze me hierbij ook altijd direct geholpen en is ze zelfs de zaken ter plaatse gaan bespreken voor mij. Voor mij gewoon een TOP KANTOOR en moesten er in de toekomst vrienden/familie iets willen kopen/verkopen in Spanje, dan zal ik zeker deze toppers aanraden. SUPER LAVANDA REAL ESTATE, en bedankt voor alles. 

Dirk C. - Mechelen (België)

Fernand & Anny

Met deze wil ik aan èènieder verkondigen,dat wij de trotse eigenaars zijn geworden van onze droomwoning in Spanje!

Ons geheim,simpel, de juiste makelaar vinden! En die hebben wij gevonden bij Inge en Steve. Zij hielden rekening met onze wensen,en tegelijkertijd waren het zeer gezellige dagen.Wij hadden bijna spijt de perfecte woning gevonden te hebben, omdat we dan afscheid moesten nemen.Gelukkig is het afscheid niet definitief, want "Lavanda Real Estate” biedt zijn klanten ook een prima service na de verkoop. Met andere woorden,je staat er nooit alleen voor. Wanneer het ook jouw droom is,èèn adres Lavanda Real Estate! Succes!!!

Fernand & Anny - Koksijde (België)