• English
  • Dutch

+34 618 820 651

Berry & Jacky

Ongeveer drie jaar geleden hebben wij een huis gekocht in Cabo Roig, Alicante. Steve heeft het hele aankoop traject begeleid. Tevens bijgestaan in de verzekeringen, juridische contacten, en de verbouwing. Daarna heeft Steve de juiste partijen voorgesteld voor de schoonmaak en de eventuele verhuur van onze woning. Ieder maand gaan we nog met veel plezier naar onze woning om te genieten van de omgeving en het lekkere klimaat.

Berry & Jacky - Amsterdam (Nederland) 

🇳🇱


Rudi & Albert

Wij hebben via Steve een nieuwbouw gekocht aan de Costa Calida. Het was een super ervaring. Ik had mijn been gebroken en zat in het gips dus makkelijk was het niet. Met veel geduld heeft Steve ons veel leuke nieuwbouwprojecten laten zien. Na de aankoop was hij steeds daar om ons te ondersteunen, van de overdracht tot het kopen en zelfs met de meubels. De persoonlijke service heeft iets wat moeilijk leek, makkelijk gemaakt!

Rudi & Albert - Amsterdam (Nederland)

🇳🇱

Johan & Petra

In oktober 2018 zijn wij eigenaar geworden van een héérlijk nieuwbouwappartement in Villamartin, Alicante. Steve heeft ons geweldig begeleid in onze zoektocht! We waren niet zo bekend in deze regio maar Steve heeft ons goed advies gegeven en leuke plaatsen laten zien. Steve is zéér professioneel, behulpzaam en heeft kennis van zaken. Zelfs nu kunnen we nog altijd een berope op hem doen als we nog vragen hebben. We zijn hem daar nog steeds erg dankbaar voor.

Johan & Petra - Gemert (Nederland)

🇳🇱

Ellen K.

Professionele begeleiding, zeer goede service, aangenaam contact. Kortom alles wat je nodig hebt om met een gerust hart een woning aan te kopen in Spanje. Lavanda Real Estate was voor mij een heel aangename ervaring!

Ellen - Antwerpen (België)

🇧🇪

Bruno & Monique

Steve is een top gast! Heel vriendelijk en hij staat voor alles open! Alles voor je geregeld en een goede na-service.

Bruno & Monique - Aartselaar (België)

🇧🇪