LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

Davy & Kim

Bedankt aan het team van Lavanda Real Estate om zowel de verkoop van ons appartement, alsook de aankoop van ons nieuwe appartement in Villamartin, Alicante te regelen! Het "oude" werd voor een topprijs verkocht, deze had ik zelf niet voor mogelijk gehouden als ik eerlijk mag zijn.
Wat betreft het nieuwe, zeer professionele begeleiding in de zoektocht. Voldoende voorstellen, perfect uitgezocht aan de wensen die wij doorgegeven hadden. Aan elke verwachting werd voldaan, en nog belangrijker, het paste perfect binnen ons budget.
Geen enkele vraag was hen te veel, live video call, filmpjes maken en doorsturen.
Zoek niet verder, hier moet je zijn!

Toch een speciale vermelding voor Cor Smets, hij is de makelaar die zijn klanten op de eerste plaats zet en ons volledig stressvrij gemaakt heeft. Wij zijn blij dat je niet alleen onze makelaar bent, maar vooral trots dat jij en je vrouw tot onze vriendenkring behoren!
Cor, nogmaals een dikke merci, dank zij jou zijn wij hier terecht gekomen.
Steve, jij ook bedankt, dat scheelt dan weer een Tesla of 2 :-) :-) :-)

Davy & Kim - Laakdal (België)

Chris & Rita

Wij hadden "Costa Belgica" niet gezien maar ik had wel op de site gekeken naar de omschrijving van de deelnemende makelaars. Wij kozen voor Lavanda Real Estate omdat zij een heel nornaal koppel (gezin) leken, en inderdaad. Vanaf mijn eerste email naar Steve, al direkt positieve reacties. Steve heeft ons alles prima uitgelegd en een schitterende rondleiding gegeven, zelfs na de aankoop kunnen we bij hem terecht.

Bedankt Steve, je bent een topper!

Chris & Rita - Tessenderlo (België)

Hans & Susy

Fijne en vlotte begeleiding bij de bezichtiging en aankoop van ons appartement aan de Costa del Sol. Bruce stond dag en nacht voor ons klaar en als we door de bomen het bos niet meer zagen, wist hij ons toch altijd weer gerust te stellen: "gene paniek, alles komt goed!"

Hans & Susy - Weert (Nederland)

Francois & Francine

Wij willen Bruce bedanken om ons droompand aan de Costa del Sol te vinden in 1 dag tijd. Na een goed voorafgaand contact maakte hij voor ons een perfecte selectie en waren we op slag verliefd op 1 van de panden. Ik raad dit makelaarskantoor ten sterkste aan ook voor hun service na verkoop! Bedankt Lavanda Real Estate, bedankt Bruce!

Francois & Francine - Messelbroek (België)


Dirk & Jacqueline

Beste Inge, zonder jullie mix van professionalisme en perfecte begeleiding, overgoten met een sausje van empathie, inzet én kennis van de projecten zouden wij nog geen stap verder geweest zijn. De begeleiding was ook diepmenselijk. ALLE vertrouwen in jullie.  Zonder aarzelen zou ik jullie aanraden bij iedereen.  Perfecte coaching!!!

Dirk & Jacqueline - Damme (België)

Johan & Lieve

Hey Steve, ondertussen zijn we aan onze derde vakantieperiode van telkens 3 weken bezig. We zijn super tevreden van de ligging (Polop, Alicante) van onze woonst in Spanje. Al verschillende buurtbewoners hebben ons gezegd dat we het beste plaatske van de buurt hebben... Nog eens een dikke merci hiervoor en als je in de buurt bent altijd welkom voor een koffie'ke of iets straffer. Groeten

Johan & Lieve - Arendonk (België)

Christophe & Sonia

In januari 2024 reisden wij naar Alicante met het idee een vakantieappartement te kopen onder de Spaanse zon. Steve, onze super sympathieke makelaar, heeft ons daarin zeer professioneel begeleid en heeft het perfecte nieuwbouwappartement voor ons gevonden in het mooie ‘Dehesa De Campoamor’, gewoonweg perfect in overeenstemming met onze wensen. Zijn kennis van de omgeving is werkelijk indrukwekkend. Steve’s vertaling van onze wensen naar een appartement is werkelijk een talentOok wat de administratie betreft: Advocaat, Notaris werd ik in vertrouwen ontzorgd. Er restte ons enkel het ‘dromen’ over onze nieuwe ‘Spaanse thuis’  kortom, het was ‘af’.

In de toekomst ga ik ook zeker de keyholding, bemeubeling etc bespreken met Steve van Lavanda.

Kortom, als je je leven wat meer kleur wil geven, wat meer wil genieten, wat meer plezier wil maken, het begint allemaal bij Steve en Lavanda Real EstateSteve-ke, ik nodig je uit op mijn terras voor een fris biertje of misschien eerder een Sangria.

Wij wensen je verder alle succes toe ! Dat je nog vele mensen gelukkig mag maken!

Hasta Pronto Amigo ! Christophe, Sonia, Lena, Willem en Twinkel.

 

Christophe & Sonia – Machelen (België)

Didier & Evy

Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uiten aan Bruce voor zijn buitengewone service bij het vinden van ons droomappartement in Spanje. Vanaf het allereerste contact begreep Bruce precies wat we zochten en overtrof hij onze verwachtingen. Zijn professionele aanpak, zijn kennis en toewijding maakten het proces moeiteloos en plezierig. Dankzij Bruce hebben we niet alleen een fantastisch appartement gevonden, maar ook een vertrouwenspersoon in het buitenland. Ik zou Bruce ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar. Nogmaals bedankt voor alles!

Didier & Evy - Merchtem (België)

Rudy & Puneh

Lavanda Real Estate heb ik leren kennen via hun makelaar Bruce, als een echt door en door correct bedrijf: begaan met de klanten, vriendelijk, en goed op de hoogte. Kortom echte professionals.

Rudy & Puneh - Hamont-Achel (België)

Marc & Anja

Dag Steve, wij hebben samen met Cor een super week gehad en zijn heel content met de nieuwbouw in Pilar de la Horadada die we gekocht hebben. Jullie zijn een TOP FIRMA!

 

Marc & Anja - Ravels (België)