LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

Team

Steve

Steve is de CEO van Lavanda Real Estate, gevestigd in Spanje en kent alle gebieden als zijn broekzak, met meer dan 10 jaar ervaring en als nieuwbouwspecialist zal hij elke klant kunnen helpen die op zoek is naar hun droomhuis in Spanje. "Ik geloof echt dat er voor elke klant een woning is"

Ons team van experten, in Spanje en de Dominicaanse Republiek, staan altijd paraat om voor u de meest perfecte woning te vinden, voor de juiste prijs in de juiste regio. Neem een kijkje op onze website, verken ons vastgoed maar vertel ons vooral wat u exact wil en hoe wij u kunnen helpen. 

Inge

Inge is de Algemeen Directeur van Lavanda Real Estate, gevestigd in het hoofdkantoor van Los Dolses, en woonachtig in de regio van Orihuela Costa, Alicante. Ze is een echte expert in alle nieuwbouwproducten en kent de nieuwe projecten als geen ander, en met een ruime kennis van bestaande eigendommen kan ze iedere klant helpen die op zoek is naar zijn droomwoning onder de Spaanse zon. Met haar uitgebreide kennis van het ontwikkelingsproces is zij bij uitstek geschikt om nieuwe projectpartners en ondernemingen te beoordelen. Altijd bereid een stapje verder te gaan om precies te vinden waar onze klanten naar op zoek zijn.

Inge heeft in haar vorige carrière een leidinggevende functie bekleed en die eigenschappen komen nu dagelijks zeer goed van pas om onze internationale klanten zo goed mogelijk van A tot Z te begeleiden en bij te staan in hun nieuw avontuur.


Bruce

Bruce helpt u graag verder in ons nieuw kantoor in Benalmádena, aan de Costa del Sol (Malaga). In 2021 verhuisde hij naar Spanje met zijn vrouw en zijn twee kinderen, en samen wonen ze in de prachtige omgeving van Alhaurin el Grande, Malaga in de buurt van Mijas. Zijn uitstekende kennis en expertise van het gebied tussen Estepona en Nerja is uitzonderlijk. Hij is gepassioneerd en vastbesloten om het beste uit zichzelf te halen, dus hij zal uw eerste aanspreekpunt zijn om uw ideale droomhuis te vinden aan de Costa Del Sol. Zijn bekendheid met alle nieuwbouwprojecten en wederverkoopwoningen in het gebied is waarschijnlijk zijn grootste troef.

Cor

Cor is geboren en getogen in Antwerpen, en is het ideale contactpunt voor potentiële kopers, met zijn elegante flair en professionaliteit stelt hij iedere klant ook meteen gerust. Met zijn tonnen ervaring kan hij onze klanten zeer goed inschatten en kent hij de business en de verschillende regio's als geen ander. Verder geeft hij een zeer nuttig advies tijdens de bezichtigingen om zo de meest geschikte woning te vinden waarnaar u op zoek bent. Kortom, een zeer toegewijde makelaar die reeds honderden klanten wist te begeleiden van verkoop en aankoop, gaande van starterswoningen en appartementen tot Spaanse villa's en nieuwbouwprojecten. Met zijn integere en betrokken aanpak bouwt hij altijd een sterke vertrouwensband op met de klant.

 


Claudia

Claudia is oorspronkelijk afkomstig uit Diest, Vlaams-Brabant en zij zal uw eerste contact zijn als u op zoek bent om een woning aan te kopen aan de Costa del Sol. Met haar vlotte en dynamische aanpak weet zij iedere klant meteen op zijn/haar gerust te stellen en kan zij aan de hand van het gesprek meteen ook de juiste selectie maken binnen de vooropgestelde criteria en wensen. Met Claudia hebben we een echte team player in huis die goed aanvoelt wat er moet gebeuren, en met haar oprechte spontaniteit begeleidt zij iedere klant tot aan de juiste woning.

Nicki

Nicki is de jongste telg, zeg maar de benjamin van de ploeg. Gedreven, en met een zeer open visier adviseert hij met gemak alle klanten naar de meest geschikte woning.

Met zijn jarenlange ervaring in de verkoopsector weet hij als geen ander hoe hij moet omgaan met mensen, stelt hij ze ook meteen gerust en geeft een klaar en duidelijk antwoord op al hun vragen.

Hij kent de verschillende regio's van de Costa Blanca en Costa Calida, en heeft een ruime kennis wat er zich op de markt afspeelt. Het vertrowuen en de rust die hij uitstraalt is meer dan waarschijnlijk zijn grootste troef.

Sophie

Sophie is uw aanspreekpunt en onze Spaanse vastgoedspecialist in de Antwerpse Kempen (Turnhout, Arendonk, Retie, Zoersel, Malle, Schilde).
U kan bij haar terecht voor een no-nonsense begeleiding en vakkundig advies voor uw aankoop onder de Spaanse zon!

Met haar ruime kennis en jarenlange ervaring in de Spaanse vastgoedsector is zij zeer goed geplaatsts om iedere klant te helpen, zeker aangaande de nieuwbouwprojecten.

Luc

Luc is onze golfspecialist bij uitstek, en zal te zien zijn op de meeste wedstrijden van de Golf.be Tour, die begint op 1 april te Royal Golf Club de Hainaut, en zal eindigen op 13 oktober - op het tornooi Limburg Open (Royal Limburg Golf, Spiegelven Golf, Millenium Golf) Door zijn spontane, professionele aanpak en ruime kennis van de golfsport is hij een belangrijke schakel en kent hij alle golfbanen in Spanje (Villamartin Golf, Las Ramblas Golf, Las Colinas Golf, VistaBella Golf, La Marquesa Golf, Lo Romero Golf, La Finca Golf, Roda Golf, Mar Menor Golf, La Cala Golf, Torrequebrada Golf, Marbella Club Golf Resort, etc.) als zijn broekzak. Lavanda Real Estate is de hoofdsponsor van dit exclusieve golftornooi, dus Luc zal uw eerste aanspreekpunt zijn aangaande Spaans vastgoed of om u simpelweg wegwijs te maken op de Belgische en Spaanse golfbanen.