LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

Pascal & Catherine

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Lavanda Real Estate. Met name Inge heeft meteen goed gecapteerd wat onze wensen waren en voor ons de perfecte match gevonden. Ook na de verkoop konden we rekenen op een goede en correcte opvolging van onze vragen. Kortom, een aanrader als je een goede makelaar zoekt aan de Costa Blanca! 


Groetjes  en nog eens bedankt voor de fijne samenwerking en tot binnenkort!

Pascal & Catherine - Blaasveld (België) 

Joost & Anje

Mocht er iemand twijfelen om de stap te wagen: zeker doen, wij hebben het ook gedaan. In het verleden al eens iets gekocht in Frankrijk en dat was een ander paar mouwen. De begeleiding van Lavanda Real Estate is super. Geen druk, geen verplichtingen. Ook na de verkoop word je niet in de steek gelaten: airco in orde laten zetten? Inge kent wel iemand. Iets anders laten doen? Inge kent wel iemand ;-)
Dus, heb zeker geen schrik, go for it en laat je begeleiden bij de aankoop door Lavanda Real Estate en je bent zeker dat alles vlot verloopt. veel succes! 
 
Joost & Anje - Roeselare (België)

Gregory C.

Beste Steve,
Eerst en vooral een hele supergrote dankuwel voor je inzet om alles geregeld te krijgen en mij ook steeds op de hoogte te houden. Je bent een topmakelaar!!
 
Ik had een woning gezien op de site van Lavanda Real Estate, ik heb een mailtje gestuurd naar hen om deze te gaan bezichtigen. En zo ben ik 2 dagen later gaan kijken naar de woning, alsook overgegaan tot de aankoop ervan. Steve heeft me heel goed begeleid in het aankoopproces want ik wist hierover niets. Hij heeft me een heel goede gestor aangeraden. Telkens toen ik hem (Steve) telefoneerde, had ik hem aan de lijn, ook bij mails en berichten had ik direct antwoord. Bij gelijk welke vraag ik stelde had ik zeer snel, duidelijk en een eerlijk antwoord!! Vanaf heden ben ik dus de gelukkige eigenaar van een woning in Spanje. 
Steve en Inge van Lavanda Real Estate zijn echte topmakelaars!!! Ik ben dan ook uiterst tevreden over jullie en ik zal jullie aanraden bij iedereen die overweegt om iets te kopen in Spanje!!!
Bij deze een hele grote dankuwel voor jullie enorme inzet!!!
 
Gregory - Sint-Lievens-Houtem (België)

Jan V.

Het is nu ongeveer een jaar geleden. Op het internet zag ik een foto voorbijkomen van een modelappartement in San Miguel de Salinas, Alicante. Het bleek om een appartementencomplex in aanbouw te zijn, met de naam Residencial Angelina. Ik was meteen gecharmeerd en heb direct contact opgenomen met de makelaar. Dit was de firma Lavanda Real Estate en ik kreeg Steve aan de lijn. Hij vertelde mij dat er nog een laatste appartement te koop stond met zicht op het zwembad, en ik heb meteen een optie genomen. In de maand juli ben ik dan naar ginder gevlogen om de ruwbouw te gaan bekijken. Steve heeft mij toen rondgereden, en zijn we alle meubels gaan bestellen en zijn we ook naar het advokatenkantoor gegegaan om het èèn en ander officieel te bevestigen. In april van dit jaar, toen het gebouw opgeleverd werd ben ik er dan een volledige maand naartoe getrokken. Kortom... ik ben zeer blij met mijn aankoop en bedank de firma Lavanda Real Estate (en zeker Steve), alsook Sun Lawyers (advokaat) om de snelle afhandeling van al het paperassenwerk... en om de correcte ondersteuning van deze aankoop.

 

Jan - Antwerpen (België) 


Sandra V.

Onlangs hebben wij een klein appartementje gekocht in Mijas Las Lagunas/Fuengirola, Malaga (Costa del Sol) we werden daar geholpen door Bruce, wie recent bij de groep is gekomen voor de regio Costa Del Sol! Wat een ontvangst, 2 dagen lang hebben ze me op sleeptocht genomen, Het was leuk om geholpen te worden door iemand die je eigen taal spreekt. Een dikke aanrader voor als je iets zoekt in de Costa Del Sol, we gaan mekaar ook zeker nog terug zien.


Groetjes  en nog eens bedankt voor de fijne samenwerking en tot binnenkort!

Sandra - Wommelgem (België) 

Patrick & Nancy

Om onze Spaanse droom te kunnen verwezenlijken werd ons Lavanda Real Estate aangeraden door vrienden die er al ervaring mee hadden. Wij kunnen alleen maar de positieve reviews bevestigen. Het contact verliep steeds gemoedelijk in een zalige sfeer. Inge heeft ons continu professioneel begeleid en niets was haar teveel. Bij de afspraak met de bouwheer en promotor heeft zij ons perfect bijgestaan en ook zelf verbeterpuntjes uit haar ervaringen voorgesteld. Zelfs kleine dingetjes zoals papieren even langsbrengen bij de notaris/advocaat is voor haar geen probleem. Via whatsapp is ze ook altijd bereikbaar. Zo kunnen wij ons echt zorgeloos concentreren voor de oplevering van ons appartement in april/mei. Dikke merci hiervoor Inge en Lavanda Real Estate

Patrick & Nancy - Bornem (België)

Danny M.

Ik was al een tijdje op zoek naar een woning in Spanje, na met een aantal makelaars in contact te zijn gekomen ben ik bij Lavanda Real Estate uitgekomen en met name bij Bruce. Wat een verschil, een uitstekende service, hield me steeds op de hoogte en altijd bereikbaar dag en nacht, en vooral de taal is voor ons nederlandstaligen een pluspunt. Bruce spijtig dat we maar 5 sterren kunnen geven anders kreeg je er meer top man grtjs.

Danny M. - Kortenaken (België)

Jan & Sophie

Wij zijn super tevreden van onze samenwerking met Lavanda Real Estate! Begeleiding en advies van Inge was zeer professioneel, correct en vriendelijk. Steeds snel een antwoord op al onze vragen en heel goede opvolging gedurende het volledige aankoopproces. Echt een aanrader voor wie een tweede thuis in Spanje zoekt!
 
Jan & Sophie - Brugge (België)

Said & Nicole

Ik wou een huis in Spanje kopen, en door het tv programma "Costa Belgica" hebben we gekozen voor het Lavanda Real Estate team, waarvan we geen spijt hebben. Alle bezichtigingen mooi geregeld alsook de notaris, legale documenten etc. We raden Lavanda Real Estate echt aan voor de aankoop/verkoop van een huis.

Said & Nicole - Wachtebeke (België)

Jan K.

Bruce Dierickx heeft uitstekend werk geleverd bij het assisteren van mij en mijn vader bij de aanschaf van twee prachtige nieuwbouwappartementen op de begane grond in Benalmadena, Malaga. Zijn professionaliteit, toewijding en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt hebben het aankoopproces moeiteloos gemaakt. Wat zijn service echt onderscheidt, is zijn bereidheid om dag en nacht beschikbaar te zijn. Bruce was echt altijd bereikbaar, wat het proces nog soepeler maakte. Zijn vriendelijke en transparante communicatie zorgde voor een plezierige samenwerking, en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Dankzij Bruce hebben we nu twee nieuwe woningen waar we trots op zijn.

Bruce bedankt kerel!

Jan K. - Alkmaar (Nederland)