LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

Marathon des Sables (Marokko)

Op maandag 14 oktober begint èèn van onze trouwe klanten, en zeer goede vriend, Patrick Van der Zyp, aan de Marathon des Sables in Marokko. Het parcours is enorm zwaar, bloederig warm, en levensgevaarlijk… een loodzware opdracht dus die over het Atlas gebergte gaat, door de Sahara woestijn, met de nodige zandstormen vandien, en met start en finish in Ouarzazate (Marokko) Een tocht van maar liefst 120 kilometer staat onze vriend te wachten, en wij zitten alvast op het puntje van onze stoel en hopen op een goede afloop.

Uiteraard kunnen we dit niet onopgemerkt laten voorbij gaan en laat Lavanda Real Estate zijn klanten/fans nooit in de steek, dus vonden wij dit een uitgelezen kans om een stuk van deze onvergetelijke trip te sponsoren!



De MARATHON DES SABLES is een uniek avontuur, dat al bijna 40 jaar door duizenden liefhebbers wordt gedeeld. 

Sinds 1986 doorkruist de MARATHON DES SABLES de meest adembenemende woestijnen ter wereld met verschillende unieke concepten: de MARATHON DES SABLES THE LEGENDARY (252 km in de Saharawoestijn in Marokko), de MARATHON DES SABLES (70, 100 of 120 km verdeeld over 3 etappes) en het nieuwe concept van 2024, de MDS TREK (4 etappes met een totale afstand van maximaal 120 km), die een toegankelijk avontuur biedt met optimaal comfort.

Deze internationale evenementen hebben meer dan 50 edities gezien in verschillende landen zoals Marokko, het eiland Fuerteventura, Peru, Jordanië, Turkije, en bieden avonturen die hardlopen/wandelen in de woestijn combineren met toerisme.




Supporter met ons mee en klik op de onderstaande gps link om Patje live te volgen tijdens deze unieke maar zware reis waar meer dan de helft van de deelnemers de finish niet haalt…

 

Komaan Patje!!! You can do this.

Commentaar

Wees de eerste die op dit bericht reageert!

Voeg een reactie toe