LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

September 2022

Costa Belgica VTM

Costa Belgica volgt 5 Vlaamse makelaars en hun familie. Ze lieten alles achter zich om Vlamingen te helpen aan een droomplek in Spanje. Deze reeks werd begin 2021 uitgezonden op VTM2. Inmiddels kun je vanaf maandag 22 augustus 2022 kijken naar Costa Belgica seizoen 2, in beide seizoenen is Lavanda Real Estate van de partij om dromen waar te maken.

"COSTA BELGICA"

Costa Belgica is de kuststrook van de Costa Blanca tot de Costa del Sol in Spanje waar elk jaar duizenden Belgen een vakantieverblijf kopen. Ook een jaar waarin er door het coronavirus amper gereisd kon worden, kochten gemiddeld acht Belgen per dag een Spaanse casa.In Costa Belgica van VTM 2 reis je vanuit je luie zetel mee naar Spanje en kijk je mee in het leven en werken van vijf Vlaamse makelaars families. Deze makelaars hebben alles in België achtergelaten om in Spanje een vastgoedkantoor uit de grond te stampen.

Wat dat betreft is het echt een programma voor de liefhebbers van "Ik Vertrek" en "Bye Bye Belgium" De naar Spanje geëmigreerde Vlamingen genieten volop van la vida loca,maar bewegen ook hemel en aarde om Vlaamse en internationale klanten aan hun droomplek onder de Spaanse zon te helpen.

"COSTA BELGICA VOLGT ZOEKTOCHT VAN VLAMINGEN NAAR HUN CASA IN SPANJE"

In elke aflvering werpt Costa Belgica niet alleen een blik in het leven van de makelaarsfamilies, ze volgen ook de zoektocht van talloze Vlamingen naar een droomplek onder de Spaanse zon binnen een bepaald budget. Op het einde van de rit komen de makelaars en kijkers te weten of de klant een bod wil doen op èèn van de drie voorgestelde huisen of appartementen.