LOS DOLSES WEATHER
 • English
 • Dutch

+34 618 820 651

Beste Inge en Nieves,

Bedankt voor het waarmaken van onze grote droom om een mooi en gezellig huis te kunnen kopen in het fantastische Cabo Roig.
Ondanks het hele gebeuren online gekocht te hebben, legden we ons volste vertrouwen op jullie advies en eerlijkheid. Mits eerst een goede kennismaking en voldoende uitleg plus feedback, wisten jullie perfect wat voor een pand we zochten.
Het eerste huis dat we op het oog hadden was inderdaad zeer mooi, maar al gauw wisten jullie te vertellen dat er een addertje onder het gras zat i.v.m. legalisatie van het zwembad (dankzij jullie speurwerk) en daardoor terecht een negatief advies erop gegeven hebben zonder dit ons enige cent gekost heeft.
Dat jullie eerst het huidige pand voor ons tegoei bekeken hebben qua kwaliteit en de staat ervan vonden we ook een top service! Nadien digitale rondleiding, nog onderhandelen over de prijs en de deal was rond.
Papierwerk en samenwerking tussen jullie Spaanse advocaten en onze Belgische notaris is ook mits kleine haperingen, al bij al toch zeer vlotjes en correct afgehandeld/verlopen.
De after sales service zijn we ook zeeeeeer tevreden over, 1 berichtje of telefoontje naar Inge en het wordt onmiddellijk plus netjes opgelost! Top top top!
Dus kort samengevat: zijn we uiterst zeer tevreden/dankbaar voor de toffe samenwerking met makelaar Lavanda Reale Estate (Inge) en de bijstand van de advocaten Sun Lawyers (Nieves), jullie zijn een super team!
Wij wensen jullie verder nog veel succes met het waarmaken van andere mensen hun droomwoning in het mooie en zonnige Spanje te realiseren.
 

Michel & Larissa - Antwerpen (Belgiƫ)  

  

	
 </div>


  
  <footer>
 <div class=