LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

4 slaapkamers Villa te koop in Moraira 1,595,000

Belangrijkste kenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • 548 m2 bewoonbare oppervlakte
  • 1 m2 perceel
  • Zwembad: Ja

Beschrijving

Project van moderne villa van nieuwbouw met uitzicht op zee te koop in La Sabatera Moraira aan de Costa Blanca van Alicante.

Rechtstreeks van de bouwer. Exclusief project van moderne villa van nieuwbouw met uitzicht op zee te koop in Moraira in urbanisatie La Sabatera aan de Costa Blanca van Alicante in Spanje.

Het heeft de beste kwaliteiten en uitzicht op zee, op een perceel van 1003 m2 met twee voetgangers- en voertuigtoegangen, een in de gemeenschappelijke ruimte van de urbanisatie. De villa is gelegen op loopafstand van de prachtige stranden en het centrum van Moraira.
Verdeeld over 3 verdiepingen:  begane grond (147,30m2) met een grote lichte woonkamer naast de open keuken met kookeiland, een gastentoilet en een slaapkamer met badkamer en suite. Buiten deze verdieping is het overloopzwembad, met een groot terras en een barbecue. Op de bovenste verdieping  (133.65m2) vinden we 3 grote slaapkamers met badkamer en suite. Ten slotte de kelder, waar het aanleiding geeft tot een dubbele garage en wasserij.

Technisch timmerwerk met veiligheidsglas, volledige keuken met Siemens-apparatuur, badkamers en kranen merk Roca compleet, LED-verlichting, aerothermisch systeem voor warm water en vloerverwarming, geleide airconditioning (warm en koud) door het hele huis, zonnepanelen, inbouwkasten, elektrische jaloezieën, Binnenalarm, pre-installatie van buitenalarm en beveiligingscamera’s. Rechthoekig zwembad met overloopsysteem van 12×4,5 meter, barbecue van 22m2, wasserette, afgewerkte tuin. Automatische toegangsdeuren. Energieclassificatie A. Op het zuiden

Stuur een aanvraag