LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

3 slaapkamers Villa te koop in Altea 1,913,000

Belangrijkste kenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 5 badkamers
  • 505 m2 bewoonbare oppervlakte
  • 958 m2 perceel
  • Zwembad: Privaat

Beschrijving

Nieuwe moderne luxe villa ontworpen om van te genieten, gezellig en licht, in èèn van de meest exclusieve gebieden van Altea, Alicante.

De ingang is op de bovenste verdieping, met hoge grote ramen en een geweldig uitzicht op de Middellandse Zee. Dit is het hart van de villa die alle verdiepingen connecteerd, via de lift of de trap komen we bij de parkeerplaatsen, ideaal voor twee voertuigen. De middelste verdieping is waar de drie slaapkamers van deze villa zich bevinden, twee van hen zijn met en-suite badkamer en hebben ruime kasten en toegang tot een ruim terras. De derde slaapkamer, beschouwd als de hoofdslaapkamer, is uitgerust met een grote dressingroom, een eigen badkamer met een ligbad om te genieten van een ultieme ontspanning, een prive terras en het bed is zodanig geplaatst, dat je wakker wordt met een direct en frontaal uitzicht op de zee!

De onderste verdieping is ontworpen om te gebruiken als gemeenschappelijke ruimte, of u kunt hier nog enkele aparte kamers voorzien natuurlijk. De keuken valt meteen op door het grote centrale kookeiland maar waar u ook makkelijk kunt aan ontbijten. Er zijn twee verschillende gebieden die u als eethoek kunt gebruiken, en waar u een zeker tot rust zal komen en te genieten van een lunch of diner. De eethoek buiten is voorzien van een grote veranda met een barbecue, en de eethoek binnen grenst aan de woonkamer en het hoofdterras.

Ruime villa, maar toch verbonden: keuken, eetkamer, binnen en buiten leefruimte, een leeshoek en een hoofdterras met tuin en een oneindig zwembad.

Contacteer ons vandaag nog…

Kaart

Stuur een aanvraag