LOS DOLSES WEATHER
  • English
  • Dutch

+34 618 820 651

3 slaapkamers Villa te koop in Alicante 1,390,000

Belangrijkste kenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • 549 m2 bewoonbare oppervlakte
  • 403 m2 perceel
  • Zwembad: Privaat

Beschrijving

Op maat gemaakte vrijstaande luxe villa in een zèèr exclusieve woonwijk, gesitueerd pal aan zee in San Juan, Alicante op slechts 100 meter van het strand van San Juan en Cabo Huertas.

Deze fase van het project omvat slechts twee vrijstaande villa’s met 3 of 4 slaapkamers op een ruim perceel, met zwembad en tuin + kelder/garage. Deze twee villa’s genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en hebben uitstekende afwerkingen van hoge kwaliteit die u kunt aanpassen aan uw stijl en voorkeuren. De villa zal worden ontworpen om comfort en privacy te maximaliseren en zal een lift hebben om toegang te krijgen tot alle verdiepingen, een berging en garage (voor 3 auto’s) in de onderkeldering van de woning, en er ook een alarmsysteem en beveiligingscamera’s voorzien.

San Juan Beach, bekroond met de Europese blauwe vlag voor de kwaliteit van het zeewater en diensten, biedt een relax zone van ligbedden en parasols, hier kunt u ook tal van sporten beoefenen: van beachvolleybalvelden, mini-voetbal, watersporten zoals windsurfen en bootverhuur. De lange boulevard aan zee is de perfecte plek voor joggers, die kunnen genieten van een prachtig zicht op zee tijdens hun loopsessie. De kinderen hebben ook hun speciale plek, direct aan het strand, met speeltuintjes voor kinderen, glijbanen, schommels, etc.. Verder weg vormen de baaien van Cabo de Las Huertas een prachtige achtergrond voor het landschap, de perfecte plek om te snorkelen of te duiken.

Kaart

Stuur een aanvraag